ΑρχικήΤμήματα

Τμήματα που λειτουργούν στο ΚΞΓ μας


Στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων, απο pre-junior έως και Proficiency, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας για τις εξετάσεις B1 (Basic), B2 (Lower), C1 (Advanced) και C2 (Proficiency) όλων των Πανεπιστημίων.

 

 

 

 

Pre Junior


Την τάξη Pre-Junior μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου και της Α' δημοτικού. Στόχος μας είναι σε αυτή την ηλικία το παιδί να μάθει να μιλάει και να κατανοεί τη γλώσσα μέσα στη τάξη, χωρίς να επιφορτίζεται με εργασίες στο σπίτι. Μαθαίνει μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιώντας τον διαδραστικό πίνακα με ειδικό λογισμικό που περιέχει τραγούδια, παραμυθάκια, παιχνίδια και ενδιαφέρουσες ιστοριούλες, πάντα με την ενεργό συμμετοχή μας, αποκτώντας έτσι τη πρώτη και σημαντικότερη επαφή με την Αγγλική γλώσσα.
Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε σοβαρά την εκπαιδευτική διαδικασία που απευθύνεται στις ηλικίες αυτές.

 

A' Junior - B' Junior


 

Οι τάξεις αυτές απευθύνονται σε μαθητές της Β', Γ' και Δ' Δημοτικού. Πρόκειται για το στάδιο όπου οι μαθητές έχουν μια συστηματική πλέον επαφή με την Αγγλική γλώσσα. Μαθαίνουν μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες που τους κάνουν να αγαπήσουν τη γλώσσα και να χρησιμοποιούν τον προφορικό και γραπτό λόγο με την σωστή εκμάθηση λεξιλογίου και γραμματικής.

 

 

 

 

A Senior - B senior - C senior


ΚΞΓ Καραβλασάκη


Οι τάξεις αυτές απευθύνονται σε μαθητές της Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού. Οι μαθητές πλέον ξέρουν να χρησιμοποιούν το λεξιλόγιο και τη γραμματική και μπορούν να αναπτύσσουν τον γραπτό λόγο τεκμηριωμένα μέσω των εκθέσεών τους. Είναι έτοιμοι για τα πτυχία Pre A1 και Α1 όλων των φορέων.

 

 

 

 

D Class


Οι μαθητές της τάξης D, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το πτυχίο B1 (Basic) το οποίο είναι αναγνωρισμένο τόσο στο Δημόσιο (Α.Σ.Ε.Π) όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ώς αποδεικτικό βασικής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

 

B2 Lower


Στο επίπεδο αυτό οι μαθητές είναι πλέον έτοιμοι να αποκτήσουν το πτυχίο ορόσημο της Αγγλικής γλώσσας. Για το λόγο αυτό τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πτυχίου. Η ομοιογένεια των τμημάτων μας και η στοχευμένη προετοιμασία εγγυώνται την επιτυχία.

 

 

 

 

C1 Advanced


Το Advanced (C1) απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε ενήλικες. Αντιστοιχεί σε πολύ καλή γνώση της γλώσσας σύμφωνα με το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες. Πρόκειται για ένα στάδιο πριν την απόκτηση του Proficiency (C2) και προετοιμάζουμε τους μαθητές μας με εντατικό ρυθμό, ώστε να είναι σε θέση να γράφουν μακροσκελής εκθέσεις, άρθρα και αναφορές, χρησιμοποιώντας ένα πλήρως εμπλουτισμένο λεξιλόγιο, ιδιαίτερα γραμματικά φαινόμενα και ιδιωματισμόυς.

 

 

 

C2 Proficiency


Το Proficiency (C2)  είναι το ανώτατο πτυχίο της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιεί την άριστη γνώση και χρήση της. Οι επιτυχίες του ΚΞΓ μας στο επίπεδο αυτό μας κάνουν να νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τους μαθητές μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση. Θέτουμε συνεχώς νέους στόχους εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες με μοναδικό στόχο την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις.
 
Κύλιση στην Αρχή