ΑρχικήΠοιοί Είμαστε

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καραβλασάκη


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καραβλασάκη βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως 92 στο Σουφλί, δίπλα απο το παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο και σήμερα Δ.Ε.Π.Τ.Α.Σ Σουφλίου. Στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με μεγάλες φωτεινές και κλιματιζόμενες αίθουσες, εξασφαλίζοντας στους μαθητές μας ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης. Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης καθώς και ξεχωριστές αίθουσες για τέστ παρέχοντας στους μαθητές μας το κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό και κατευθύνοντάς τους σωστά, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τους στόχους τους.

 

Οι στόχοι μας


Δύο δεκαετίες τώρα, είμαστε κοντά σας και δουλεύουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια έχοντας ώς μοναδικό στόχο τη σωστή εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, συνοδευόμενη πάντα από την αναγνωρισμένη πιστοποίηση των γνώσεων. Εξασφαλίζουμε για εσάς και τα παιδιά σας εκπαιδευτικές μεθόδους και εργαλεία, ώστε μέσα από ένα σύγχρονο και οργανωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον να καθιστούμε σίγουρη την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε σπουδαστή και μελετάμε το αντικείμενο σπουδών του καθώς και τη μέθοδο με την οποία θα το διδαχθεί.

 

 

Εμπιστευτείτε μας


Η μακρόχρονη δραστηριότητά μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση όχι μόνο για τη δημιουργία θεμελίων στη μάθηση, αλλά και ουσιαστική γνώση που οδηγεί στην επιτυχία. Αναλαμβάνουμε τους μαθητές μας από την παιδική ηλικία του νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού με φροντίδα και υπευθυνότητα. Εφαρμόζουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που σκοπό έχουν να τροφοδοτήσουν τους μικρούς μας μαθητές με ερεθίσματα (τραγούδια, παραμύθια και ζωντανές καθημερινές ιστορίες), μέσω των οποίων τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν την Αγγλική κουλτούρα και να εξοικειωθούν με έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συνεχίζουμε σε μεγαλύτερες ηλικίες και επίπεδα, όπου με εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας και με τη συνεργασία επώνυμων εκδοτικών οίκων παρέχουμε στους μαθητές μας επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό και γνώση, που αποτελεί εφόδιο για όλη τους τη ζωή και την μελλοντική τους καριέρα αποκτώντας πάντα πιστοποιημένες γνώσεις.

 

Φιλικός χαιρετισμός


Βεβαίως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τους μαθητές μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με επιμονή και δύναμη να συμβάλλουμε στη ξενόγλωσση εκπαίδευση των νεότερων γενεών, μετουσιώνοντας την εμπειρία μας και τη γνώση μας σε επιτυχίες. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Με εκτίμηση,
Καραβλασάκη Μαρία
Καραβλασάκη Τριανταφυλλιά

 

 
Κύλιση στην Αρχή